söndag 2 augusti 2009

Och semestern går till...

Hej hopp så var vi på semester igen. Vet ej vilken ordning bilderna hamnar i när jag skickar dem från telefonen, men här kommer bildtexterna:
"Egenhändigt foto från den där bron man ska dansa på. Vi iddes dock inte ens ta oss upp på bron eftersom det var så många sådana där turister överallt, och vi hade glömt sololjan hemma"
"Lisa i en provencalsk restaurangträdgård. De enda sekundrarna hon stod still på hela dagen"
"Victor var på sådant där /kursiv stil/ humör på restaurangen idag"

Planerna på att åka till Brindisi lades som synes om i sista sekunden (D -7) när vi insåg att det skulle bli för långt att åka både för stor- och småfolk. Och efter två kvällars letande på Internet långt in på småtimmarna, med tillhörande svordomar och slitande av hår, belönades vi till slut med en 40% sista minutenrabatt på ett mycket trevligt hotell i Avignon, som bokades i rätta stund (D -3).
Rummet är stort och bekvämt, typ City Green för er som vet vad jag menar, med ett väl tilltaget sovrum och en liten salong. Man kan dessutom "springa runt" till barnens stora förtjusning, och till pappas fasa när han skulle försöka få på Victor pyjamasen (han var nämligen lika snabb som pappa på att byta håll).
För övrigt har barnen varit helt överexalterade idag, så vi hoppas på bättre ordning imorgon. Nu har de iallafall somnat så vi kan sitta på balkongen och dricka vin. Eller gå och lägga oss...

Inga kommentarer: