onsdag 5 augusti 2009

Barnens Dag

Idag hade vi en riktig Barnens Dag. Lisa bestämde vid frukost att vi skulle gå på Zoo, och där fick vi se många fina djur i trevliga, naturliga och välskötta "hagar". Riktiga foton kommer senare. Victor ville titta More More på alla, men Lisa var otålig och ville komma till tigrarna, som låg och sov alldeles bredvid gångstigen med bara en glasskiva emellan dem och oss. Precis som brunbjörnarna som badade några centimeter från oss!
Efter hettan på zoot sov mamma och barnen middag på vägen tillbaka och pappa passade på att stanna till och köpa en DVD-spelare till bilen. Sedan svalkade vi oss på ett nybyggt köpcentrum med glass och karusellåkning, och inköp av rosé-vin.
Inget havsbad blev det idag men barnen verkade ganska nöjda med en halvtimma i badkaret. Föräldrarna var ganska nöjda med att inte behöva springa efter barnen på en hel halvtimma.
Till middag blev det barnvänlig restaurang med hamburgare, chokladmousse, ballonger och lekhörna. Föräldrarna fick sitt via en rejäl blodig rumpstek som lär täcka proteinbehovet för den kommande veckan, och ett stort glas rödvin.
Barnens dag är dock ganska tröttsamt och det är i mer eller mindre komastatus som vi nu säger godnatt! Och sänder en tanke till de två ballonger som Lisa sände upp i kvällshimlen...

Inga kommentarer: