måndag 23 februari 2009

Snöbollskrig

I det ständigt pågående, men ofta bortglömda, snöbollskriget mellan Y och Y (fd F), utkämpades i söndags ett av de hårdare slagen. Eftersom slagskämparna numera fått förstärkning, kunde slaget utvecklas till ett gammalt hederligt "killarna mot tjejerna". Det kan dock nämnas att det ena tillskottet mest satt i sin pulka och hejade på, medan det andra tillskottet bytte sida beroende på vem som var närmast.

Segrare blev överlägset tjejerna, särskilt som killarna, som vanligt, körde med vissa oschyssta metoder. Efteråt (så fort den ena Y slutat sura över att ha blivit mulad) serverades dock pannkakor med nutella och banan till alla deltagare - i mycket begränsad omfattning till pulkaåkaren men vars portion mer än väl togs om hand om av den illojala tjejen.
För övrigt kan tilläggas att snögubben som byggdes efter slaget faktiskt blev större än den grannen byggde för några veckor sedan (två poäng där), och att den fortfarande står kvar trots att resten av snön är borta (grannens stod kvar i en vecka så håll tummarna).

2 kommentarer:

Marie sa...

Och ni är inte alls tävlingsmänniskor...?

Sofia sa...

Inte ett dugg :-)