tisdag 11 maj 2010

Idag är en Chocolate Truffle Cake -dag

Och idag delar jag inte ens med fyra kollegor, utan äter hela själv.

 

Det regnar. Och är svinkallt.

 

Jag deppar efter att igår ha packat upp min sommarklädeslåda och insett att den var "jag-har-ingenting-att-ta-på-mig" personfierad, om den nu hade varit en person. Funderade allvarligt på att hiva den på tippen (skoja bara, menar såklart skänka till de fattiga) och köpa allt nytt på HM. Även en sommargarderob enbart från HM måste vara bättre än det där gamla skräpet. Insåg sedan att mitt kontosaldo står på ca tusen spänn fram till september. Så billigt är väl inte ens HM. Crap. Ingen kommer ta mig på allvar på jobbet när jag kommer i ett gammalt beiget Lindex-linne som jag ärvt av mamma.

 

Och så säger alla bara nej till mina förslag.

Män är värdelösa egoister.

Och Hannah vill inte komma och hälsa på.

Har jag glömt något? Möjligtvis att jag nu mår illa av all chokladen.

 

 

5 kommentarer:

Marie sa...

Jobbigt du... Du kan nog behöva lite tröstshopping. Går det inte att ta av renoveringskontot?

Stina sa...

Har du missat att det är negerbollens dag idag ? då kanske du blir glad ;)

Sofia sa...

Marie: utmärkt idé! Vem behöver en trappa? Eller ett kontor?
Stina: Ja det hade jag glömt! Fast jag jobbade med en svart person, räknas det?

Förlàt alla för den politiska okorrektheten.

Hannah sa...

Jag vill visst komma men det gar liksom inte. Igar ringde James (han ar for ovrigt pa A8 press launch i Frankrike, havdar att han jobbar hart men vet att han egentligen bara dricker champagne) och bad mig gora en presentation pa tisdag som han tagit pa sig men inte har mojlighet att gora langre. Visst sager jag (jag har ju inget val).
Far agendan. Jag ska presentera alla vara nya modeller for 2010 + en update on VdT + 2011 plan. I tva timmar. Han har haft en manad pa sig att forbereda men har inte borjat. Nu far jag 2 dagar. Tack och fuck you ville jag saga. Men det gjorde jag inte. Da vore jag ju lika not-very-PC som du. Iofs, det kanske inte hade varit sa fel.
Bajs.

Sofia sa...

Hannah: men du fàr ju all credit, det är ju snorbra! Och sà har du ju hela helgen pà dig :-) Sitter säkert massa höjdare i publiken. Skicka till mig pà màndag sà kan jag hitta pà alla elaka fràgor.