måndag 30 mars 2009

Svenska skolan slö?

När jag läste det här kunde jag inte låta bli att bli lite elakt skadeglad. Ha! Svenskar är inte alltid bäst allt när det gäller barn.


(Dock har jag gömt artikeln för maken så att det inte ska kunna användas mot mig den dag jag vill flytta hem :-)

2 kommentarer:

Marie sa...

Ja, vad kan man säga...? Jag borde väl ta svenska skolan i försvar men kan det tyvärr inte, för jag förstår faktiskt inte vad det är som hänt eller håller på att hända. Vi är snarare kuratorer än pedagoger där barnen får alldeles för lite uppmärksamhet och dålig mat, i kombination med dataspel. Fast det är väl inte hela förklaringen, men åtminstone min förenklade.

"Den dag jag vill flytta hem", är det sånt som du kan bestämma, eller vad tror du? Är det planen i framtiden? Kram

Sofia sa...

Hur som helst har ni lärare min fulla beundran. Jag är övertygad om att er vardag är ganska làngt ifràn klass 1A pà Västra skolan i början pà 80-talet.
Jag var chef över 120 fransmän i nàgra àr (likställer dem här med ouppfostrade högstadie-elever :) och insàg att jag inte alls tyckte det var roligt att vara chef. Trivs nu mycket bättre i "ràdgivande" stabsfunktion med litet team. Man har ju ändà familjen att bossa över :)

Vad gäller hemflytt fàr vi väl se i framtiden... Just nu trivs vi väldigt bra här i vàr lilla bullerby; nära till lagom stora staden, fantastisk natur, skidàkning...