söndag 11 juli 2010

Typiskt x 2... och så revansch x 1

Medan barnen laddade upp för badutflykten på lördagseftermiddagen, så laddade Tor upp för ett riktigt åskväder. Skrutt också, men medan himlen blev mörkare och mörkare så tog de ett litet dopp i Nemo-poolen och hade ganska kul ändå.

Först delar vi upp vattnet rättvist

... och sedan börjar vi hälla på varandra

Undrar om hon blir ännu större om jag vattnar henne

Titta hur hon fuskar och håller fast handen på honom

Senare fick barnen både beundra blixtar och höra muller. Några fick en massa regn. Men inte vi. Eller ja, två tre droppar kom och retades.

Idag var dock solen återställd. Efter en visit hos doktorn med flunsa-pappan (som fortfarande är flunsa-pappa och inget annat) tog vi så igen gårdagens missade bad i Sam's pool, som stolt visade 28 grader och därför fick behålla oss länge länge. La Grande Finale blev en sorbet-kreation med persikor och vispgrädde, som vi åt med vördnad medan vi skickade en tanke till pappan som låg hemma och svettades.
Mamman fick dock också svettas lite mera under kvällen (förutom att få i säng barnen men den gymnastiken börjar man ju bli van vid), eftersom inget regn kommit och hon i ett vagt ögonblick lovat vattna grannens trädgård förutom sin egen. Nu kan vi ta lite regn, innan vår vatten-reserv tar slut.

Inga kommentarer: