onsdag 21 januari 2009

King of the World

När Lisa hade kalas i lördags, så tyckte Victor antagligen att han fick för lite uppmärksamhet. Han beslutade sig därför för att släppa taget om möblerna och traska ut i "fria luften" (dock inomhus eftersom det spöregnade hela helgen). Detta beslut åtföljdes förstås snabbt av applåder och uppmuntrande tillrop, och ordningen var återställd. Och när man väl hade gett sig på det där med att gå, varför inte ta och delta i Lisas dansuppvisning också på en gång?

Med det nya påfundet kom dock även en ny attityd, som vi kanske anat tidigare men som nu trädde fram i full kraft: När Victor stapplar fram på svajiga men på något sätt ändå beslutsamma ben, med armarna ut och blicken stadig, så finns det klara drag av Leonardo di Caprio i honom (om än sötare). Om ingen hejar på för tillfället, så gör han det själv. Han stojar numera inte bara för att få uppmärksamhet, utan även för att "ge order" eller för att visa något bus han gjort. Han bits så fort han kommer åt, och blir ruskigt arg om han inte får. Och framför allt, om man försöker sätta eller ställa ner honom på golvet, eller lyfta bort honom från något han inte får göra, så kastar han sig raklång bakåt på golvet och skriker.

Även Aga har märkt en attitydförändring, även om hon fortfarande tycker att han alltid är glad. Och visst ska man vara glad om man är King of the World!!!

Kung Victor på sin tron

Inga kommentarer: