måndag 11 februari 2013

Efter helgen

Ibland blir man lite extra stolt över sina hattifnattar.

Som när Victor i sviterna efter sina magsjuka ändå kör igenom sitt barnkalas på sportklubben med 22 kompisar som om inget hänt, och när han utan gnäll avstår från chips, popcorn och allt godis som de andra proppar i sig. Lite chokladtårta fick han dock, samt 22 presenter som tröst...


Som när Alexander visar hur självständig han är och hur gott självförtroende han har, genom att delta i Victors kalas som om han vore 5 år som de andra. Springa runt med de andra, ställa sig i ringen, kräva sin plats vid bordet, och stå längst fram med Victor vid presentutdelningen. Och sedan när alla går hem och mamma och pappa har uppmärksamheten på annat, ja då går han också ut och hejdas i sista stund av en igenkännande vän som han snällt följer med tillbaka. Försöka duger.


Och Lisa, vår prinsessa som är en riktig buskompis till Victor och hittar på det ena hysset efter det andra, men som för det mesta är så klok och förståndig och håller koll på sina småbröder. Som gärna delar säng med Victor när han är mörkrädd och som får det allra största leendet från Alexander när han kommer från dagis.


Puss på er!

1 kommentar:

Mamma/ mormor sa...

<3 Kramar till hela familjen.<3