måndag 15 juni 2009

Första uppträdandet

... och då grät mamma innan det ens hade börjat. Fick ta Victors socka som näsduk (jag tog dock av den av foten först). Inte för att jag var nervös, men det var så känslosamt liksom. Konferenciern började med att säga att vi skulle applådera för alla barnen för de var så duktiga, och så bröt det lös. Lisa däremot var kolugn. Fördelen med att börja uppträda när de är fyra är väl bland annat att de inte inser att de borde vara spända.

Och så DUTTIA de var de små fyra-femåringarna som lärt sig Techtonic på onsdagmorgnarna, och som körde koreografi alldeles själva fast med blicken fastklistrad på Olivia som stod uppe på balustraden och visade. De DANSADE faktiskt!!!
Uppvärmningen
Sminkade och fina var de

Visst ser de synkade ut?

Två små marsianer som även dansat robot-dans
En imponerande timma var det, med barn och ungdomar som visade Techtonic, Hiphop, "Gympa", "Sportig Aerobic" och Taekwondo. Victor visade att han minsann också kunde vifta med armarna, dansa och klappa händerna, men var ytterst irriterad över att han inte fick ner och springa med de andra /uppträdande/ barnen. När vi kom hem förstod vi varför: Han kan ju faktiskt också:

äh, det där med Techtonic var väl inget svårt


Inga kommentarer: