onsdag 20 oktober 2010

Dagens tips

Det är svårt att blogga när man har självinfört datorförbud på kvällarna. Det får bli små korta munsbitar ett tag framöver.

Dagens middagstips: Pannkakor. Blir snart veckovara hos oss. Amen asså, bara att de äter utan tjat, och sitter still på stolen. Lägg till lite rårivna morötter om grönsakssamvetet tränger på.

Dagens klädtips: Köp några cardigans i olika färger, och ett antal bra svarta och vita tajta t-shirtar med olika ringningar. Att variera till kjol eller finbyxor med stora smycken till. Jisses vad trist men gud så praktiskt till jobbet och så slipper man stå där och bli irriterad varje morgon. Thank you Gap. Man kan ju alltid skoja till det med stilettos.

Dagens boktips: In Patagonia av Bruce Chatwin. Alltså, jag behöver tips om hur jag ska ta mig till slutet. Vid första försöket skyllde jag på graviditet och för komplicerad engelska, men nu bara måste jag ta mig i mål. Den är så fantastiskt bra skriven, men så oerhört koncentrerad och tät med information, så jag blir sömnig efter två rader. Kan vi starta läsegrupp eller något?

2 kommentarer:

carola sa...

Vi kör också pannkakor en gång i veckan. Jag lägger i spenat för att få bättre grönsakssamvete :-).

Sofia sa...

Ja det är ju smart, hade nästan glömt det. Bara färsk då va ;-)