lördag 24 september 2011

Tack Jennie!



för bullreceptet!
Det blev som du sa en herrans massa bullar så det var tur att jag hade Aga till hjälp! Särskilt som vi fick knåda för hand och hjälpa jäsningen på traven med lite ugnsvärme när det tog för lång tid. Vi körde snurror för hela slanten, i kanel-, vaniljsocker, och vaniljkräm med russin-varianter. Nästa gång lovade jag att vi ska försöka med en choklad- och en nutellaversion (ideer mottages tacksamt); vad gör man inte för lite bakhjälp.

1 kommentar:

Jennie sa...

Härligt! Hoppas de smakade också!

Och förstås har jag en chokladfyllning också... :)

Chokladfyllning: (räcker till en fjärdedel av degen)
Rör samman 100 gram rumsvarmt smör, 50 gram smält choklad med valfri kakaohalt, 1 msk kakao och 1 msk strösocker. Pärlsocker uppepå och så kan man ju ringla lite smält choklad ovanpå det när bullarna är färdiggräddade.

Må gott!
/Jennie